Нові розумні функції в банківській системі фінансового моніторингу

15.03.2018  Рубрика: Новини

Тепер швидше і ефективніше. Компанія АналітікСофтЛаб готує до випуску чергове оновлення програми для фінансового моніторингу в банку "AML Insighter" . В оновленій версії програмного продукту впроваджена підсистема автоматизованої обробки операцій, що істотно скорочує час персоналу на виконання рутинних щоденних процедур обов'язкового моніторингу операцій клієнтів.

Автоматизована підсистема дасть можливість в авто-режимі виконувати цілий ряд процедур раніше виконуються вручну співробітниками. Гнучка панель управління настройками надасть користувачеві широкі можливості підстроювання поведінки програмної підсистеми в залежності від результатів роботи правил відбору операцій за ознаками фінансового моніторингу. Система, наприклад, може емулювати роботу користувача у випадках коли вона впевнена в правильності позитивних сработок і готувати операцію для направлення в уповноважений орган (Держфінмоніторинг).

Крім цього, поліпшення торкнулися зручності використання програмного комплексу, швидкості відпрацювання запитів пошуку операцій з використанням сучасних топологій організації даних і автоматизації перевірок на повноту і коректність даних в підготовлених операціях для відправки.

"АналітікСофтЛаб" стабільна і надійна компания з розробки програмного забезпечення для корпоративного і банківського сектора на базі сучасних стійких і масштабованих технологій.

Прес-служба.