Свіже оновлення AML системи, більше аналітики і генератор XML

08.08.2018  Рубрика: Новини

АналітікСофтЛаб підготувала оновлення банківської AML системи. У новому релізі програми для фінансового моніторингу банку "AML Insighter" додані нові розумні функції, які дозволяють істотно скоротити час на обробку операцій співробітниками. Крім цього, реалізовані ряд перевірок і налаштувань значно підвищують рівень автоматичної обробки операцій. На тестових даних рівень автоматичної обробки фінансових операцій склав близько 70%.

Домогтися такого результату дозволили розширені логічні функції визначення учасника з типом участі "Клієнт" за участю в операції двох клієнтів банку. У попередніх версіях дана ситуація редагувалася користувачами вручну.

Також додані нові функції і поліпшення в інтерфейсі для генерації форми 200 і нового XML файлу з даними цієї форми відповідно до вимог НБУ. Поставки файлу були успішно прийняті регулятором.

Якщо Вас цікавлять наші розробки і є необхідність в розробка програмного забезпечення на замовлення для корпоративного або приватного використання на базі сучасних, стійких і масштабованих технологій звертайтеся до наших фахівців або надсилайте вимоги по електронній пошті.

Прес-служба.