Випуск оновленої системи інтеграції даних Synchron.

27.09.2016  Рубрика: Новини

Нова версія дозволяє без рестарту системи проводити настройку і реконфигурирование логіки синхронізації та інтеграції даних. Важливим доповненням також є можливість накопичення історичних даних по заданих атрибутам, що дозволяє отримувати ретроспективні стан зрізів даних на певний момент часу. Даний підхід дозволяє істотно скоротити обсяг даних в порівнянні з традиційними методами зберігання повноцінних історичних об'єктів.

Новий реліз програмного комплексу компанії може бути використаний в будь-який облікової системи починаючи від СRM до ERP, де потрібне об'єднання, актуалізація та синхронізація даних в єдине сховище. Оскільки додаток працює в середовищі Jre то може використовуватися в практично будь-яких операційних системах.

Випуск нового релізу продукту намічений на 1 жовтня 2016 року.

Довідка:

Компанія "АналітікСофтЛаб" надійний вітчизняний розробник програмного забезпечення для корпоративного і банківського сектора. Компанія спеціалізується на розробці систем протидії легалізації грошових коштів, автоматизації виробничих процесів, виявленні корупційних схем і конфліктів інтересів, ризик аналізі, виявленні прихованих взаємозв'язків і шахрайських моделей.