Вихід оновлення системи автоматизації фінансового моніторингу та протидії відмиванню коштів «AML Insighter».

05.06.2017  Рубрика: Новини

У новій версії програмного продукту реалізовані всі нові законодавчі вимоги "Уповноваженому органу" і Національного банку України, включаючи статистичну звітність (Форма №200) і нові вимоги до правил відбору за ознаками обов'язкового і внутрішнього фінансового моніторингу.

Особливу увагу в оновленні програмної системи було приділено поліпшенню простоти користування системою (usability) і скорочення часу користувача на обробку однієї операції. Також істотно розширені можливості налаштувань сценаріїв беруть участь при роботі скоринг системи. В рамках одиничного підозрілого сценарію додані гнучкі параметричні настройки, що дає можливість використовувати один шаблон для різних кореспонденцій рахунків і на різних часових відрізках.

Оновлена ??версія програмної системи фінансового моніторингу істотно скорочує час персоналу на виконання рутинних операцій, знижує ймовірність помилок при обробці за рахунок розширення підсистеми перевірок і збільшує гнучкість побудови скоринг моделі для аналізу діяльності в розрізі підозрілої поведінки клієнта при відмиванні грошових коштів або мінімізації бази оподаткування.

Вихід даного релізу продукту намічений 14 червня 2017 року.