«АналітікСофтЛаб» закінчила розробку нової версії Системи автоматизації фінансового моніторингу банку «AML Insighter».

25.04.2013  Рубрика: Новини

Представлений реліз системи фінансового моніторингу банку спрощує та вдосконалює найбільш трудомісткі функції обов'язкового фінансового моніторингу з метою мінімізації витрат часу і мінімізації ймовірності помилки при формуванні статистичної звітності НБУ, пошуку операцій обов'язкового фінансового моніторингу, формуванні статистичної звітності НБУ, а саме форм №200 і форм №201 , і автоматичному присвоєння ризику клієнта банку при аналізі його діяльності.

Удосконалення механізму пошуку операцій підлягають фінансовому моніторингу торкнулися інтерфейсів швидкої оцінки операції, функціональності інтерфейсу результатів пошуку операцій підлягають фінансовому моніторингу та оптимізації пошуку операцій підлягають обов'язковому фінансовому моніторингу за ознаками 1031 і 1032.

Форма №200 і форма №201 статистичної звітності НБУ в новому релізі редаговані і представляються в зручному вигляді для сприйняття користувачем. Підсумкові дані форм №200 і форма №201 статистичної звітності НБУ після редагування можуть бути використані для формування відповідних файлів D0 і D1.

Удосконалений механізм пошуку операцій за ознаками тисячу тридцять-один і 1032, дозволяє істотно скоротити витрачається час на аналіз руху по рахунку і швидко прийняти рішення про відповідність фінансової операції обов'язковому моніторингу.

Передбачувана дата випуску продукту «AML Insighter» 1. травня 2013 року.

Прес-служба.

Довідка:

Компанія "АналітікСофтЛаб" є одним з провідних вітчизняних постачальників послуг з розробки програмного забезпечення для фінансового і корпоративного сектора. Компанія спеціалізується на розробці систем протидії легалізації грошових коштів, виявленні корупційних схем і конфліктів інтересів, ризик аналізі, виявленні прихованих взаємозв'язків / моделей об'єктів і шахрайських схем.

Основні програмні продукти компанії:

    Web-Observer - система контент-моніторингу інтернет сайтів, з функціями автоматичної класифікації інформації та доставки. Система збору інформації з відкритих джерел Інтернет і класифікації документів.
    WiseGard - автоматизована система перевірки анкетних даних по чорних списків
    Investigation Station - система інтеграції даних з розрізнених джерел з функціями візуалізації пов'язаних даних та формування графів

    Розробка програмного забезпечення:

  • бізнес-аналіз об'єкта і процесів автоматизації
  • постановка завдання на розробку програмного забезпечення
  • проектування моделей взаємодії та об'єктних моделей
  • проектування баз даних
  • проектування і дизайн користувальницьких інтерфейсів
  • тестування програмного забезпечення
  • технічна підтримка і розвиток ПО
  • використання готових програмних модулів і компонент для розробки ПО
  • використання напрацьованого досвіду і програмних інтерфейсів для інтеграції з банківськими програмними продуктами і системами
  • аудит і управління вимогами на розробку програмного забезпечення
  • аудит і управління методологією і процесом розробки ПЗ
  • аудит і управління бюджетуванням проектів з розробки програмних продуктів і систем
  • аудит і консалтинг технологічної зрілості процесу розробки програмного забезпечення