«АналітікСофтЛаб» закінчила великий проект по створенню системи протидії шахрайству для американського стартапу.

28.12.2016  Рубрика: Події

Основною метою реалізації проекту було створити програмно-апаратну захищену інфраструктуру реалізовує функцію перевірки фінансових вимог медичних установ до страхових компаній. Захищеність та сертифікацію апаратної інфраструктури забезпечив ліцензований "хмарний" провайдер.

Наша компанія як розробник програмного забезпечення реалізувала логічні алгоритми перевірки інформації в фінансових вимогах і інфраструктуру управління ними. Вступники від страхових компаній заявки розбираються на складові, зберігаються в сховищі і проходять процедуру перевірки відповідно до типу. Виявлені в процесі перевірки невідповідності вивчаються кінцевим користувачем, який приймає остаточне рішення по прийому або відхилення фінансових вимог медичного закладу. Важливою особливістю розробленої системи є ціновий моніторинг на основі базових підходів до ціноутворення в медичних установах США і залежить від місця надання відповідних послуг. Отримані таким чином вартісні оцінки також використовуються в алгоритмічній аналізі і запобігають потенційне шахрайство в медичному страхуванні.

Довідка:

"АналітікСофтЛаб" надійна компанія по розробці програмних продуктів під замовлення для корпоративного і банківського сектора. Ми спеціалізується на розробці систем інтеграції і консолідації даних, протидії легалізації грошових коштів, автоматизації виробничих процесів, виявленні корупційних схем і конфліктів інтересів, ризик аналізі, виявленні прихованих взаємозв'язків і шахрайських моделей.