Компанія стала лауреатом конкурсу Професійна премія в сфері банківських технологій, обладнання та послуг

30.07.2011  Рубрика: Події 22 липня 2011 року в конференц-залі готелю «Прем'єр Палас» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців II Всеукраїнського конкурсу «Професійна премія в сфері банківських технологій, обладнання та послуг - 2011» за версією журналу «Банкір». Конкурс проводився серед компаній - розробників ІТ-систем і постачальників обладнання для банків та фінансово-кредитних установ.

Експерти конкурсу відзначили високу технологічну та аналітичну зрілість системи «AML Insighter», що в сукупності з відповідністю законодавчим вимогам щодо фінансового моніторингу, дозволило продукту компанії виграти таку почесну номінацію. Експерти також відзначили аналітичні функції квартального аналізу діяльності клієнтів, призначення ризику клієнта, відділенням і банку в цілому, які опинилися унікальними серед представлених систем.

Нагадаємо, система автоматизації фінансового моніторингу банку «AML Insighter» включає в себе функції покривають обов'язковий і внутрішній фінансовий моніторинг, аналіз діяльності клієнтів в різних часових розрізах, перевірку клієнтів і транзакцій по чорних списків, візуалізацію операційної діяльності клієнта і його зв'язків, відповідно до принципу знай свого клієнта (KYC).

Прес-служба "АналітікСофтЛаб"