Індикація стану системи в оновленому програмному продукті для фінансового моніторингу в банку "AML Insighter".

24.05.2023  Рубрика: Новини

У новій версії системи реалізована для користувача індикаційна панель для ресурсоємних операцій що займають чимало часу. Даний функціонал дозволяє оцінити на якій стадії знаходиться запущена процедура в абсолютних і відносних величинах (відсотках), оцінити важливі технічні аспекти роботи технологічної платформи (продуктивність бази даних, пропускну здатність каналу зв'язку і т.д.). Крім цього, реалізована низькоурівнева програмна підсистема безпечного переривання процесів, що дає системі фінансового моніторингу додаткову призначену для користувача гнучкість.

Другим істотним нововведенням в оновленій версії, є нова підсистема генерації і створення операцій що підлягають фінансовому моніторингу. На різних наборах даних ми отримали приріст продуктивності від 15 до 70%, що значно економить цінний час співробітників зайнятих даними завданнями.

Якщо Вас зацікавила наша система автоматизації фінансового моніторингу в банку або шукаєте виконавця для розробки програмного забезпечення на замовлення на сучасних технологіях, звертайтеся до наших фахівців за всебічною консультацією по можливостям програмної реалізації. Наш накопичений досвід і технологічна зрілість процесів допоможуть Вам отримати потрібний програмний продукт в рамках запланованого бюджету.

Прес-служба.