Розпаралелювання роботи в програмній системі автоматизації фінансового моніторингу банку.

16.11.2021  Рубрика: Новини

Паралельна обробка тепер доступна і в наших програмних продуктах. Наша компанія завершує підготовку нової версії програми для фінансового моніторинга в банку - "AML Insighter", реліз якої запланований на початок 2019 року.

Відмінною особливістю нової версії буде робота паралельних процесів по ресурсоємним завданням, які раніше виконувалися послідовно в одному потоці. Попередні тести показують 25% збільшення швидкості виконання програмних завдань даного класу.

Для кінцевого же користувача це буде означати вивільнення істотного обсягу часу для аналізу операцій підлягають обов'язковому фінансовому моніторингу або аналізу діяльності клієнтів, що спричиняє зменшення операційних і репутаційних ризиків для банку в цілому, так як робота буде виконана якісно.

Отримати такий результат вдалося за рахунок впровадження новітніх технологій обробки даних і відходу від звичного послідовного процесу їх обробки. Крім згаданих низькорівневих програмних змін додані нові призначені для користувача функції і деякі інформаційні екрани, спрямовані на поліпшення зручності використання програмного продукту для фінмоніторингу.

Якщо Вас цікавить впровадження програмного комплексу для фінансового моніторингу в банку або хочете замовити розробка програмного забезпечення на замовлення для компанії , стартапа або особистого використання зв'яжіться з нашими фахівцями і ми знайдемо оптимальне рішення і технології для реалізації проекту.

Ми спеціалізуємося на розробці банківських, аналітичних і розумних програмних системах, побудованих на сучасних платформах.

Прес-служба.